Over ons

Over MK Kunststofvloeren v.o.f

In 2009 is MK Kunststofvloeren v.o.f opgericht als familiebedrijf. Wat als eerst begon als een eenmanszaak zijn wij nu gegroeid tot een team met gespecialiseerde medewerkers! Als ware kunststofvloeren specialist werken we vanzelfsprekend alleen met de beste mensen en middelen. Bovendien verzorgen we niet alleen uw nieuwe vloer, maar kunt u bij ons ook terecht voor zeer uiteenlopend advies over vloeren, coatings en onderhoud. En zijn we klaar met het leggen van de vloer, dan krijgt u ook nog fijne tips en tricks mee om er zo lang mogelijk van te genieten. Een betrouwbare partij waarbij het niet alleen gaat om het leggen van kunststofvloeren, maar om de algehele klantbeleving. We gaan pas weg als u tevreden bent en we zijn er trots op die belofte te kunnen maken!

De vele voordelen van kunststofvloeren & -wanden van MK Kunststofvloeren v.o.f

Kunststofvloeren zijn sterk en stevig! Eén van de grote voordelen van het laten leggen van een kunststofvloer is dat ze robuust zijn en een zeer lange tijd mee kunnen. Ideaal dus voor veel belopen ruimtes! Het geeft altijd een goed gevoel dat je gewoon over je vloer kan lopen zonder je zorgen te maken over slijtage.

Kunststofvloeren zijn de beste keuze als het gaat om vloerverwarming én om vloerkoeling! Steeds meer huizen in Nederland worden voorzien van vloerverwarming en/of -koeling. Als je daar optimaal van wil profiteren is de beste keus een kunststofvloer. Deze geleiden namelijk de warmte perfect; er wordt weinig warmte tegengehouden; of het nu om het verspreiden of het wegleiden van warmte gaat.

Een vaak over het hoofd gezien voordeel van kunststofvloeren is dat ze geluiddempend zijn. In je eigen huis wil je natuurlijk tot rust kunnen komen en ontspannen. Met een kunststofvloer wordt contactgeluid optimaal gedempt. En als je hoog woont, is dat natuurlijk ook heel fijn voor je onderburen!

bel ons!