Traprenovatie

Waarom kiezen voor traprenovatie van MK?

Bent u uw huidige trap zat? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw oude trap te renoveren. Dit is vele malen goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe trap en er komt daarnaast ook geen sloopwerk aan te pas. Al met al biedt Invedra u vele mogelijkheden om van uw trap iets moois te maken. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Wij bieden u een totaalplaatje aan. Zo bekleden wij uw trap niet alleen, u kunt er ook voor kiezen om de trap door ons te laten schilderen en af te laten werken met een traploper. Dit alles zorgt voor unieke uitstraling van uw trap, maar ook van uw hal of woonkamer. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de beste oplossing voor u specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

Siergrind of Marmerstone

Siergrind of Marmerstone kan zomaar in alle ruimtes worden toegepast, zelfs op de trap. Wel moeten de traptreden zijn voorzien van een aluminium of stalen hoekprofiel om te voorkomen dat de randen van de treden beschadigen. U realiseert zich misschien niet hoe vaak u per dag de trap op en neer loopt. Heel vaak! Daarom begrijpen wij niet dat de trap zo vaak vergeten wordt. Alles wordt aangepakt van vloer, keuken tot badkamer. MK kunststofvloeren zorgt ervoor dat uw trap weer een blikvanger wordt.

In een dag en zonder rommel in huis. De eerste 24 uur mag de trap niet worden belopen.
Dan loopt u weer vrolijk de trap op en neer

Voordelen

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Sterk en slijtvast,ook chemische belasting
  • In veel kleuren leverbaar
  • Naadloos – Vloeistofdicht
Traprenovatie
Traprenovatie
Traprenovatie
Traprenovatie
bel ons!