Vloerbelijning

Waarom kiezen voor vloerbelijning?

In grote fabrieks- en bedrijfshallen is een goede indeling nodig om alles effici├źnt te organiseren. Een goede structuur aanbrengen is van groot belang om de veiligheid te waarborgen. Een gedegen vloerbelijning zorgt voor een effectieve en veilige verkeersdoorstroming. In bijvoorbeeld een fabriekshal geeft een goede vloerbelijning aan waar karren of pallets geplaatst moeten worden.

Op die manier is voor iedereen duidelijk wat waar hoort. Daarnaast kunnen door middel van vloerbelijningen ook veilige routes aangegeven worden. Zonder duidelijke structuren is een fabriekshal al snel een onveilige locatie. Met veel machines in de buurt, rijdende heftrucks en rondlopende werknemers is een ongeval snel gebeurd. Wanneer er in jouw fabrieks- of bedrijfshal ook veel bedrijvigheid heerst, kan een goede belijning helpen om een duidelijke en veilige route aan te geven. Zo bevorder je de veiligheid in de hal.

Kwaliteit van vloerbelijning

MK Kunststofvloeren levert altijd kwaliteit. Zo zorgen wij ervoor dat de belijning goed en lang blijft zitten en weinig onderhoud nodig heeft. Welk markering product wij gebruiken hangt af van de ondergrond en de situatie waarin de vloerbelijning wordt aangebracht. De belijning die wij aanbrengen is van hoge kwaliteit en valt altijd op. De producten die wij gebruiken voor de belijning zijn daarnaast ook zeer duurzaam. De belijning zal dus niet snel vervagen en heeft minimaal onderhoud nodig. Wij verzekeren goede vloerbelijning die jaren goed zichtbaar blijft.

Duurzaamheid bij het aanleggen van vloerbelijning

Voor MK Kunststofvloeren is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Dit is dan ook herkenbaar in meerdere elementen van ons bedrijf. Zo is bijvoorbeeld ons wagenpark uitgerust met elektrische voertuigen en hebben we twee laadpalen op onze parkeerplaats geïnstalleerd. Onze zorg voor duurzaamheid is ook terug te vinden in de producten die wij gebruiken. We gebruiken alleen de meest duurzame producten als we onze werkzaamheden uitvoeren. Zowel onze producten als onze werkmethodes zijn gecertificeerd. Duurzaamheid staat bij Van Velsen hoog op de agenda!

Voor meer opties kan u contact met ons opnemen. Wij vinden altijd een oplossing voor je probleem en situatie.

Voordelen

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Sterk en slijtvast,ook chemische belasting
  • In veel kleuren leverbaar
  • Naadloos – Vloeistofdicht
Vloerbelijning
Vloerbelijning
Vloerbelijning
bel ons!